DAY PERSONAL STYLE & KLEDINGkast

Na deze ervaring weet je moeiteloos de leukste sets uit je eigen kledingkast te combineren!

DAY gaat jou met dit arrangement leren om het beste uit je eigen kledingkast te halen. Zelf heb je misschien het idee dat je niks hebt om aan te trekken. Maar wist je dat er in jouw eigen kledingkast een flinke dosis zelfvertrouwen verstopt zit? Hoog tijd om die samen met DAY tevoorschijn te toveren!

Dit arrangement doen we op één dag en bestaat uit drie stappen: 

  1. Kleuranalyse/Figuuranalyse/Persoonlijkheidsanalyse

We beginnen bij de basis: welke kleuren laten jou stralen? En welke kleding past bij jouw lichaamsfiguur? Als jij dit van jezelf weet, weet jij waar jij op kunt letten als je je kleding uitzoekt. Ook praten we samen over je persoonlijkheid. DAY heeft een aantal leuke tools ontwikkeld om te ontdekken welke style bij jouw persoonlijkheid past. Het helpt vaak al enorm om daar woorden aan te geven, zodat je ook veel scherper voor ogen hebt waarom bepaalde items je wel of niet aanspreken. 

  1. Project kledingkast

Samen gaan we orde scheppen in de chaos, zodat je aan het eind van de middag een overzichtelijke kast hebt met alleen maar items die jou goed passen en die jouw persoonlijkheid het beste laten zien.
Omdat we deze kledingkastcheck combineren met een uitgebreide kleur- en style-analyse weet je precies wat jou goed staat en welke kleding je mooi met elkaar kunt combineren. Soms zijn er maar een paar kleine aanpassingen nodig om jou met compleet nieuwe blik naar je eigen kledingcollectie te laten kijken. Als het nodig is, maak ik een lijstje voor je met items die je nog mist en die je later zelf kunt aanschaffen.

  1. Styleguide

Na deze dag ontvang je ook nog een persoonlijke styleguide van DAY. Hierin staan de foto’s van de gecombineerde kledingsets uit je eigen kast en natuurlijk vind je hierin jouw persoonlijke kleurenpalet en style-advies. Een geweldig boekje, waarmee je jaren vooruit kunt!

Wil jij nu eindelijk eens je kledingkast up-to-date hebben? Heb je behoefte aan meer duidelijkheid over wat nou wel en wat niet past bij jouw unieke persoonlijkheid? Dan is dit echt iets voor jou. Een heerlijke dag, met als resultaat een opgeruimde kast waaruit je elke dag moeiteloos de leukste setjes combineert, gewoon met je eigen kleding!

Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Prijs DAY Personal Style & Kledingkast: € 499,- (excl. reiskosten). Dit pakket neemt ongeveer 7 uur in beslag. Na 7 uur zijn de kosten € 69,- per uur.

Vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

Bedankt voor het invullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contactgegevens
Dopperstraat 159, Bunschoten
maria@daystylecoach.nl
Close Cookie Popup