DAY PERSONAL STYLE COMPLEET

Na deze ervaring presenteer jij je vol zelfvertrouwen als de vrouw die je werkelijk bent en wilt zijn!

Het is zoveel meer dan enkel een kledingkast die helemaal bij jou past. Natuurlijk is dat een hele belangrijke uitkomst van dit traject, maar het gaat verder. DAY trekt twee maanden met jou op en gaat in vier stappen samen met jou op weg: straal je nu uit wat je uit wilt stralen? Zo niet, gaat DAY met jou die weg bewandelen. Je leert welke kleding past bij de vrouw die je bent en hebt aan het eind een garderobe die daar volledig bij aansluit. 

Na dit traject zijn je twijfels naar de achtergrond verdwenen en staat er een zelfverzekerde vrouw voor de spiegel. Hier heb je je hele leven plezier van!

  1. Kleuranalyse/Figuuranalyse/Persoonlijkheidsanalyse

We beginnen bij de basis: welke kleuren laten jou stralen? En welke kleding past bij jouw lichaamsfiguur? Als jij dit van jezelf weet, weet jij waar jij op kunt letten als je je kleding uitzoekt. Ook praten we samen over je persoonlijkheid. DAY heeft een aantal leuke tools ontwikkeld om te ontdekken welke style bij jouw persoonlijkheid past. Het helpt vaak al enorm om daar woorden aan te geven, zodat je ook veel scherper voor ogen hebt waarom bepaalde items je wel of niet aanspreken. 

  1. Project kledingkast

Een kast vol, maar toch niks om aan te trekken? Super jammer en ook helemaal niet nodig. Samen gaan we orde scheppen in de chaos! Zodat er aan het eind van de middag alleen nog maar items in jouw kledingkast hangen die echt bij jou passen. We creëren sets met jouw eigen kleding. Ook maken we een lijst met items die nu nog missen in jouw garderobe, maar waarmee je straks met je eigen kleding nog meer combinaties kunt maken. Hierbij is voortdurend aandacht voor jouw persoonlijke style en leven. 

  1. Shoppingdag

Shoppen! We plannen een dagdeel in om samen de stad in te gaan. Met jouw budget. DAY laat je zien hoe je het beste kunt shoppen, zodat je koopt waar jij echt blij van wordt. We gaan op zoek naar de items die jij nog mist in je kledingkast, zodat jij nog meer sets kunt combineren. Vanavond is jouw kledingkast compleet en morgen combineer je moeiteloos die leuke outfit. Winkelen was nog nooit zo leuk!

  1. Styleguide

Aan het eind van het traject ontvang je je persoonlijke styleguide en drinken we samen nog een kop koffie. Dit mooie boekje staat bomvol inspiratie, speciaal voor jou gemaakt. Het bevat foto’s van alle sets uit jouw kledingkast. En natuurlijk vind je alle informatie over kleuren en outfits waarmee jij stralend voor de dag komt. Hier heb je je hele leven plezier van!

We speken vier momenten met elkaar af in twee maanden tijd. Op deze manier leren we elkaar goed kennen, zodat we echt inzicht krijgen wie jij bent en welke style daar goed bij past. Na dit traject lukt het jou om je meest krachtige uitstraling te creëren met kleding uit je eigen kast.

Wil jij dit? Neem contact op via het contactformulier.

Prijs DAY Personal Style Compleet: € 824,- (excl. reiskosten)

Vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

Bedankt voor het invullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contactgegevens
Dopperstraat 159, Bunschoten
maria@daystylecoach.nl
Close Cookie Popup