DAY PERSONAL STYLE & SHOPPING

Na deze ervaring weet jij precies waar je op moet letten als je de stad in gaat!

Ga jij regelmatig naar de stad om te shoppen? E99n kom je teleurgesteld thuis, omdat je weer niet kon slagen? Hangen er miskopen in je kast? Weet je je maat niet meer zo goed? Of ga je maar helemaal niet meer winkelen voor jezelf? Voor veel vrouwen is een dagje shoppen niet meer zo geweldig. DAY kan je het plezier in shoppen weer teruggeven. Ze leert je precies waar je op moet letten om de volgende keer wél goed te slagen. Zo hangen die te gekke outfits uit de etalages straks gewoon bij jou in de kast!

Dit arrangement bestaat uit drie stappen die we op één dag doorlopen.

  1. Kleuranalyse/Figuuranalyse/Persoonlijkheidsanalyse

We beginnen bij de basis: welke kleuren laten jou stralen? En welke kleding past bij jouw lichaamsfiguur? Als jij dit van jezelf weet, weet jij waar jij op kunt letten als je je kleding uitzoekt. Ook praten we samen over je persoonlijkheid. DAY heeft een aantal leuke tools ontwikkeld om te ontdekken welke style bij jouw persoonlijkheid past. Het helpt vaak al enorm om daar woorden aan te geven, zodat je ook veel scherper voor ogen hebt waarom bepaalde items je wel of niet aanspreken. 

  1. Shoppen

Vervolgens gaan we samen de stad in om te shoppen. Met jouw budget. Ik laat zien in welke winkels jij goed kunt slagen. Ik geef je tips zodat jouw figuur het best tot zijn recht komt en ik leer je hoe je omgaat met jouw kleurenpalet. Ik zorg dat de kleding die we shoppen onderling bijna allemaal te combineren is met elkaar. Zo leer je met minder kleding meer combinaties te maken, lekker duurzaam!

  1. Styleguide

Van de geshopte sets maak ik foto’s die ik verwerk in jouw persoonlijke styleguide: een mooi boekje vol met tips over jouw mooiste kleuren, wat het beste past bij jouw lichaamsfiguur en natuurlijk met de foto’s van je nieuwe kledingsets. Jouw persoonlijke styleguide bomvol inspiratie met jouw eigen kledingstukken!

Het lukt jou voortaan weer prima om zelf toffe kleding te kopen. Dit vertaalt zich in een zelfverzekerde vrouw die met geweldige outfits voor de dag durft te komen. 

Iets voor jou? Neem contact op via het contactformulier.

Prijs DAY Personal Style & Shopping: € 499,- (excl. reiskosten). Dit pakket neemt ongeveer 7 uur in beslag. Na 7 uur zijn de kosten € 69,- per uur.

Vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

Bedankt voor het invullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contactgegevens
Dopperstraat 159, Bunschoten
maria@daystylecoach.nl
Close Cookie Popup