Die set die jij net nieuw had gekocht. Die was leuk voor toen maar voor nu niet meer.

Daar zit je dan op de fiets onderweg naar jouw favoriete kledingwinkel. Je fietst wat sneller want vanavond heb jij dat leuke feestje! En er moet nog eten gekookt worden.

Net heb jij 5 minuten voor jouw kledingkast gestaan om tot de conclusie te komen dat jij een kast vol kleding hebt maar niks leuks hebt om aan te trekken. Met een ongeduldig en onrustig gevoel ben jij nu onderweg.

Gelukkig het is gelukt! Jij bent goed geholpen en aan jouw stuur hangt een tas met een nieuwe set voor vanavond. Deze set krijgt na het feestje een plekje in jouw kledingkast ergens in een hoekje want zo veel plek is er niet meer.

Onrustig kijk jij in jouw kledingkast en daar hangt dat leuke jurkje die had jij toen gekocht met het idee die 2 kilo die is er zo af dan staat het jurkje super leuk. Deze blouse! Ja die zit eigenlijk niet lekker en o ja die broek, die had ik toen gekocht omdat die bij die collega zo leuk stond, maar bij mij staat ie lang niet zo leuk als bij haar. Met mijn figuur staat niks leuk denk je dan. En geïrriteerd en onzeker loop jij naar het wasrekje daar hangt jouw favoriete spijkerbroek en trui hup klaar. Dat jij deze set vorige week ook een aantal keer hebt gedragen daar wil even niet aan denken.

Die set die jij net nieuw had gekocht. Die was leuk voor toen maar voor nu niet meer.

En zo hangt jouw kast vol met kledingstukken waar jij niet echt blij van wordt, kledingstukken die jij misschien wel leuk vindt, maar waar jij jezelf niet vrouwelijk, mooi, krachtig, zelfverzekerd en comfortabel invoelt. En geloof mij! Jij gaat je vanzelf net zo voelen als wat jouwkledingkast jouw verteld.

Is dit de waarheid? Nee er hangen alleen niet de juiste kledingstukken in jouw kast.

Het volgende feestje komt eraan en daar ga jij weer hup op de fiets een nieuw set kopen.

Waarom doe jij dit toch steeds vraag jij jezelf af? Koop jij wel echt die kledingstukken die passen bij jou. Wordt jij echt blij van die kledingstukken of laat jij je beïnvloeden door de meningen van anderen? Of door de laatste mode? Zodat jij meer kastvulling koopt als kleding waar jij lang en veel plezier van hebt?  

Wat vind jij belangrijk? Waar moet een kledingstuk aan voldoen. Wat is echt jouw eigen stijl en jouw eigen stijl in niks ingewikkelds. Geloof mij maar.

Het zijn die kledingstukken die echt passen bij jou en waar jij met een glimlach voor de spiegel staat. Dan hoeft niemand meer iets te zeggen… Je ziet dat het klopt. Jij voelt je vrouwelijk, krachtig, zelfverzekerd en comfortabel.

Precies met dit gevoel doe jij jouw kledingkast open en binnen no time combineer jij die te gekke set uit jouw kledingkast. Voor elke gelegenheid of het nu is voor je werk of een feestje.

Hoe voel jij je nu? Jij bent helemaal niet bezig met jouwfiguur en of iets jouw wel of niet staat, vol zelfvertrouwen sta jij voor jouwkledingkast kast. Dit gevoel gun ik elke vrouw!

Ruim jouw kledingkast op en ga op zoek naar die flinke dosiszelfvertrouwen die verstopt zit in jouw kledingkast.

NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF YOUR OUTFIT