2022 oh wat een jaar!

2022

Ik blader door mijn agenda. Iets wat ik altijd doe eind van het jaar.

Mooi om even terug te blikken. Stil te staan bij alle leuke vrouwen die afgelopen jaar ingestapt zijn bij DAY. Wat ik het mooiste vind is dat elke vrouw uniek is met haar eigenverhaal, haar eigen uniek persoonlijke stijl en haar eigen talenten. Dankbaar dat ik dit mooi werk mag doen.

Dat jullie mij toelaten in al jullie kwetsbaarheid, want daar ligt de verandering. Daar ligt jullie verlangen. En daar vind ik jullie eigen stijl. Zodat ik die kledingsets kan combineren en/of shoppen die echt passen bij jou, die kledingsets waar jij jezelf in voelt.

Dank jullie wel.

Het eerste wat ik lees in de agenda van 2022 is: ontslagbrief versturen. Ik durfde het, eindelijk! Een verlangen wat er al lang was durfde ik eindelijk te doen. Ik werkte naast DAY nog 1 dag in de week bij reuring in Amersfoort, waar ik met veel plezier vrouwen mocht helpen die kleding set te vinden waar ze echt blij van worden. Maar ik wilde de focus op DAY leggen groeien en plannen uitwerken. Daarom met veel spanning en ook wel pijn in mijn hart zegde ik mijn baan op.

Eind januari vierde ik samen met jullie de verjaardag van DAY 5 JAAR!! Wat was dit gaaf en als ik er nu zo bij stil sta, ben ik best trots op DAY. Waar ik nu sta en hoeveel prachtige vrouwen ik heb mogen helpen om echt hunzelf te laten zien, is iets heel bijzonders. Hun glimlach voor de spiegel dat is waar ik het voor doe. Dat ik een krachtige vrouw zie staan en niemand hoeft wat te zeggen, je ziet haaruitstraling. Dat moment is magisch, je ziet dat het klopt.

Of alle plannenwerkelijkheid zijn geworden waarmee ik 2022 startte? Nee helaas niet, ik ben mijzelf tegen gekomen afgelopen jaar. Veel geleerd en terug gegaan naar de basis waarom ik DAY ben gestart. Vanuit daar weer andere plannen gemaakt en mooie stappen gezet.

Het verder groeien met DAY is gelukt, op een andere manier als dat ik had verwacht in januari. Maar dat is goed. Soms is je verlangen anders dan je verwacht. En dat is schakelen, dit gaat niet zonder tranen.

De missie van DAY is duidelijker dan ooit en met een aantal plannen voor 2023 ben ik al druk aan de slag. Het ondernemen blijft een struggel, maar zo na bijna 6 jaar heb ik het idee dat het steeds beter gaat.

Daarom heb ik ook besloten om het jaar af te sluiten en in te luiden met social media stilte. Ik las een twee weekse social-media break in. Om te reflecteren en vooral vooruit te kijken, en om vakantie te vieren zonder dat ik mijzelf weer scrollend op mijn telefoon betrap.

Ik wil jullie mooie waardevolle kerstdagen wensen.  Dat Het licht dat naar deze wereld is gekomen, ook voor jou mag schijnen.

Veel gezondheid, geluk en liefde voor 2023! Ik gun dat jij die sets draagt waar jij echt blij van wordt. Zodat jij straalt, precies zoals jij bent in 2023.

Morgen deel ik inde story’s van DAY jullie prachtige foto’s allemaal uniek vrouwen die dragen waar zij echt blij van worden. Doe jij ook mee?  

P.s. je kan mij gewoon mailen op maria@daystylecoach voor al je vragen. En jij kan je nog steeds aanmelden voor het Selfcare event op 11 feb.

Dikke knuffel Maria van Dijk