OVER MIJ

Hoe het begon

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Ik ben Maria van Dijk en werk nu ongeveer 14 jaar in de mode, maar het begon eigenlijk al veel eerder. Ik kan mij nog herinneren dat ik vroeger mijn kleding al uit mijn kast hing en winkeltje speelde. Ik vertelde dan welk kledingstuk mooi stond bij mijn zus en vriendinnen en ook mijn broertje ontsprong de dans niet.

Tijdens mijn opleiding mbo-detailhandel mocht ik stage lopen en dit ging ik natuurlijk in een kledingzaak doen. Vanaf het eerste moment vond ik het fantastisch! Het contact met de klanten en het bezig zijn met mode, kleuren en het combineren van kleding.

Na mijn opleiding ben ik blijven werken in de mode. Voor mij het mooiste aan mijn werk is het moment waarop mijn klant het pashokje uitstapt en met een glimlach voor de spiegel staat. En dat je in haar of zijn ogen ziet: “Ja, dit ben ik, dit past bij mij”. Dan weet ik: missie geslaagd!
Steeds vaker merk ik dat vrouwen geen idee hebben wat bij hen past, wat hun style is en hoe ze kleding kunnen combineren waardoor winkelen niet meer leuk is. Wat ik ook vaak hoor: “Pff, ik heb echt niks om aan te trekken.” Dit terwijl er toch echt wel mooie kleding in hun kast hangt die ze zelf hebben gekocht. Hoe fijn begin jij je dag als je voor jouw kledingkast staat met daarin alleen maar lievelingsitems die echt bij jou passen! Het leuke daaraan is dat je dan ook bijna alles met elkaar kan combineren.

Ik kan je helpen. Samen kunnen we ontdekken wat jouw style is, wat er bij je past en hoe je dit kan combineren. Neem vrijblijvend contact op. We kunnen altijd een kopje koffie/thee drinken en de mogelijkheden bespreken.