DAY PERSONAL STYLE & SHOPPING

Na deze ervaring weet jij precies waar je op moet letten als je de stad in gaat!

Welke kleuren laten jou stralen? Welke kleding past bij jouw lichaamsfiguur? Nadat ik een figuur- en kleurenanalyse bij je heb gedaan, is het voor jou een stuk gemakkelijker om de juiste kleding uit te kiezen. Omdat ik let op de tint van je haar, huid en ogen en op je lichaamsfiguur, krijg jij een puur persoonlijk kleurenpalet en style-advies op maat.

Maar hoe breng je dit nu in de praktijk? Daarvoor gaan we samen de stad in om te shoppen. Met jouw budget.  Ik laat zien in welke winkels jij goed kunt slagen. Ik geef je tips zodat jouw figuur het best tot zijn recht komt en ik leer je hoe je omgaat met jouw kleurenpalet. Ik zorg dat de kleding die we shoppen onderling bijna allemaal te combineren is met elkaar. Zo leer je met minder kleding meer combinaties te maken, lekker duurzaam!

Van de geshopte sets maak ik foto’s die ik verwerk in jouw persoonlijke styleguide: een mooi boekje vol met tips over jouw mooiste kleuren, wat het beste past bij jouw lichaamsfiguur en natuurlijk met de foto’s van je nieuwe kledingsets. Jouw persoonlijke styleguide bomvol inspiratie met jouw eigen kledingstukken!

Prijs DAY Personal Style & Shopping: € 349,95 (excl. reiskosten). Dit pakket neemt ongeveer 6 uur in beslag. Na 6 uur zijn de kosten € 45,- per uur.