DAY PERSONAL STYLE & KLEDINGKAST

Na deze ervaring sta je elke ochtend met een glimlach voor je spiegel!

Ik ga jou leren het beste uit je kledingkast te halen. Zelf heb je misschien het idee dat je niks hebt om aan te trekken, maar je zult zien dat het meevalt. Samen gaan we orde scheppen in de chaos, zodat je aan het eind van de middag een overzichtelijke kast hebt met alleen maar items waar je echt blij van wordt.
Omdat we deze kledingkastcheck combineren met een uitgebreide kleur- en style-analyse weet je precies wat jou goed staat en welke kleding je mooi met elkaar kunt combineren. Soms zijn er maar een paar kleine aanpassingen nodig om jou met compleet nieuwe blik naar je eigen kledingcollectie te laten kijken.

Wil jij nu eindelijk eens je kledingkast up-to-date hebben? Dan is dit echt iets voor jou. Een heerlijke middag, met als resultaat een opgeruimde kast waaruit je elke dag moeiteloos de leukste setjes combineert, gewoon met je eigen kleding!

Daarnaast ontvang je ook nog een persoonlijke styleguide. Hierin staan de foto’s van de gecombineerde kledingsets uit je eigen kast en natuurlijk vind je hierin jouw persoonlijke kleurenpalet en style-advies. Een geweldig boekje, waarmee je jaren vooruit kunt!

Prijs DAY Personal Style & Kledingkast: € 349,95 (excl. reiskosten). Dit pakket neemt ongeveer 6 uur in beslag. Na 6 uur zijn de kosten € 45,- per uur.