DAY COMPLEET

DAY COMPLEET

Een kledingkast die helemaal bij jou past? In twee maanden tijd gaan we in drie stappen op zoek naar jouw style, wat er bij jou past en hoe je dit gaat combineren in jouw kledingkast! Een kledingkast vol met items die helemaal bij jou passen, dan ga je vanzelf bijna alle items met elkaar combineren. Elke ochtend blij voor je kledingkast!

1. Kleuranalyse
Als eerste doen we een kleuranalyse. Welke kleuren laten jou stralen? En passen mooi bij jouw huid, haar en ogen? Bij de kleuranalyse ga ik kijken welke kleuren er bij jou passen en krijg je jouw eigen kleurenpalet.

2. Kledingkastencheck
Stap 2 is een kledingkastencheck. Herken jij het…? Chaos in je kledingkast? Je hebt een hele kast vol hangen maar toch niks om aan te trekken. Super jammer!! En ook helemaal niet nodig. Samen gaan we orde scheppen in de chaos! Zodat jij aan het eind van de middag een kast hebt met items die bij jou passen en je ook weet hoe je deze gaat combineren. Daarnaast geef ik tips over jouw figuur, over waar je op moet letten en hoe je jouw mooie punt kan accenturen.

3. Shoppingdag
Tot slot gaan we samen de stad in om te shoppen. Met jouw budget. Onder het shoppen geef ik zo veel mogelijks tips over wat bij jou en jouw figuur past. Van alle items die we gekocht hebben ga ik foto’s maken zodat je kan zien hoe je deze met elkaar combineert en krijg jij jouw eigen style guide.
Wil je het beste uit jezelf halen? Neem dan vrijblijvend contact op. We kunnen altijd een kopje koffie/thee drinken en de mogelijkheden bespreken.

Prijs DAY Compleet: € 449,95 (excl. reiskosten)